CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2002. jĂşnius 26., szerda 23:55


Dr. Molnár Ágnes a polgármester-jelölt. Az alpolgármester-jelölt Havas András

Önkormányzati választások: Dr. Szájer József bemutatta a Fidesz soproni jelöltjeit

Önkormányzati választások: Dr. Szájer József bemutatta a Fidesz soproni jelöltjeit

    Dr. Molnár Ágnes sikeres vállalkozót, ismert gyermekorvost, a sikeres  – közéleti, társasági, politikai rendezvény – Fidesz Szalon egyik szervezőjét jelöli a Fidesz soproni szervezete a polgármesteri tisztségre az őszi önkormányzati választásokon - jelentette be Dr. Szájer József, az országgyűlés alelnöke, Sopron és térsége országgyűlési képviselője június 26-án Sopronban.
    A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az országgyűlési képviselő-választások soproni eredményében megfogalmazott igényeket szeretné teljesíteni a Fidesz azzal, hogy új arculattal, új csapattal indul az őszi önkormányzati választásokon.

Dr. Molnár Ágnes polgármester-jelölt, Dr. Szájer József országgyűlési képviselő és Havas András alpolgármester-jelölt

    A város vezetésében lendületet, határozottságot, Sopron lehetőségeinek és érdekeinek maximális érvényesítését, a Sopron-polgárvárosra jellemző, polgári hagyományokhoz és értékekhez méltó jövőt tartja fontosnak a Fidesz polgármester-jelöltje, aki a Fidesz adta biztos, országos politikai erőt adó háttérrel szeretné elérni, hogy az új vezetés élni tudjon a város nyújtotta lehetőségekkel. Dr. Szájer József hangsúlyozta, hogy országgyűlési képviselőként és a közelmúltban megalakult soproni képviselőcsoport kezdeményezőjeként igyekszik az országos támogatást megadni a helyi ügyek sikerre viteléhez.
    Dr. Szájer József bemutatta a párt alpolgármester-jelöltjét is, Havas András személyében, aki négy éve a Fidesz Soproni Szervezetének elnöke, a Sopron és Környéke Víz- és Csatornamű Rt. műszaki igazgatója, az említett Fidesz Szalon szervezője.
    Dr. Molnár Ágnes elmondta, hogy Sopron érdekében, a Fidesz által kezdeményezett választási szövetséget terveznek létrehozni a polgári erők között. A pártérdekeken túlmutató választási szövetségben számítanak a polgári értékeket valló politikai pártoknak, civil szervezeteknek, polgári köröknek, és minden, a városért tenni akaró soproni polgárra.
    A sajtótájékoztatón az is elhangzott, hogy  Sopron 15 egyéni választási körzetében a szövetség közös önkormányzati képviselőjelölteket indít. Az összefogás elvei közül kiemelte a család, a dolgozni, a tanulni akaró polgárok támogatását, a közrend és a közbiztonság fenntartását, valamint a helyi és nemzeti összefogás megvalósítását.

    Dr. Molnár Ágnes személyében a soproni Fidesz szervezet nem pártpolitikust kíván a város polgármesteri székében látni, hanem egy polgári értékeket valló tekintéllyel, ismertséggel, szervezőkészséggel,  rendelkező személyt, akinek eddigi életpályája bizonyítja, hogy a Sopronban élők elemi igényeire, komfortérzetére, környezetére, életkörülményeire tud figyelni. Polgármesterként Dr. Molnár Ágnes új vezetési stílust és módszereket szándékozik bevezetni. Mint mondta: szakértői, illetve tanácsadó gárda segítségével szeretné a várost vezetni.

    A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a polgári összefogás Sopron érdekében megvalósítandó programját a soproni polgárokkal együtt kívánják összeállítani ezért egy – 06 30 277-11-66 -os telefonszámon és az    
otletvonal@sopron.hu e-mail címen elérhető – "ötletvonalat" is működtetnek.

"Új idők, új arcok; Együtt Sopronért, szívvel-lélekkel a városért; Jó az, ami Sopronnak jó; A város vagyonát többé nem szabad kockáztatni - foglalta címszavakba polgármesteri, városvezetési hitvallását Dr. Molnár Ágnes polgármester-jelölt.