CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Borváros

2000. december 04., hétfő 22:42


Elegancia, barátnők, bál

Elegancia, barátnők, bál

Ha a címszavak elé egy mindnyájunk számára más-más értelmezéssel bíró, de bátran mondhatjuk, közledvelt szót illesztünk, máris más jelentést kapunk. Ez a szó a bor. Borelegancia, borbarátnők és borbál.

 A Hotel Sopron nagyterme különös eseménynek ad otthont 2000. december 8-án. Aznap este 19:30-kor kezdődik, a Soproni Borbarátnők Körének első bálja, avagy borestje. Nevezzük borestnek, mert a borokról szól, mint minden programunk ebben az éven. A borelegancia jelszavát hirdető huszonöt hölgy ez év augusztusában alakított klubot, és máris sokkal
büszkélkedhetnek. Pincéket látogattunk, Fertőrákoson Jandl Kálmán, Sopronban Taschner Kurt látott minket vendégül. A borkóstolás művészetéről hallhattunk Élő László előadásában. Nyáron, a Soproni Borünnep alkalmával "bíráltuk" a borvidék borait, ősszel a Somló-hegyre szerveztünk kirándulást, az évet pedig bállal zárjuk.
A Soproni Szakácsklub séfjei főzik majd a négyfogásos vacsorát, melyhez természetesen soproni borokat kínálunk. A hajnalig tartó boresthez a Juice zenekar szolgáltatja a talpalávalót, és tombolasorsolás is lesz.
Rendezvényünkre szeretettel
várunk még jelentkezőket az alábbi számon: 99/316-379

Luka Enikő
Soproni Borbarátnők