CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2007. november 15., csütörtök 10:04


Betörések Fertődön- Családi veszekedés - Ittas vezető

Kék hírek - A Soproni Rendőrkapitányságtól

Kék hírek

2007. november14-én éjszaka Hegykőn, egy Kossuth Lajos utcai boltba ismeretlen személy betört, azonban eközben a bolt tulajdonosa megzavarta és elmenekült. A megadott személyleírás alapján a feltételezett elkövetőt – egy fertődi férfit – a rendőrök elfogták és előállították, ellene lopás és rongálás miatt büntetőeljárás indult.

2007. november13-án éjszaka ismeretlen személy Fertődön megkísérelt betörni a Széchenyi utcában lévő üres ABC-be, de mivel a bolt használaton kívül volt, ezért nem tudott étéket eltulajdonítani. A rendőrök az elkövetőt forrónyomon elfogták, ellene büntetőeljárás indult.

2007. november12-én a délutáni órákban szintén Fertődön, József Attila utcából családi veszekedésről érkezett bejelentést a rendőrkapitányság ügyeletére. A helyszínre kiérkező járőrök megállapították, hogy az egyik ott lakó hölgy élettársa a hölgy édesapját tettleg bántalmazta. A rendőrök az elkövetőt előállították, ellene eljárás indult.

2007. november 12-én az esti órákban a Fertődi Rendőrőrs munkatársai Fertődön, a Szabadság utcában egy gépkocsivezetőt ellenőriztek. Gyanú merült fel arra, hogy a jármű vezetője a vezetést megelőzően alkoholt fogyasztott. A rendőrök a gépkocsivezetőt vérvételre előállították, ellene ittas vezetés miatt eljárás indult.