CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2005. március 11., péntek 20:43


Százezer forint a 10.évfordulóját ünneplő Gólya Gyermekmentő Alapítványnak.

MDF- adomány a Gólya Gyermekmentő Alapítványnak

MDF: adomány a Gólya Gyermekmentő Alapítványnak

Herényi Károly, az MDF frakcióvezetője és Nagy Tamás, a párt soproni országgyűlési képviselőjelöltje az MDF százezer forintos adományát adta át ma a fennállásának 10.évfordulóját ünneplő Gólya Gyermekmentő Alapítványnak.


Herényi Károly, Nagy Tamás, Katona Györgyné

Az adományt Katona Györgyné, az alapítvány titkára vette át, aki elmondta: működésük alatt eddig 54 válsághelyzetbe került kismamát segítettek abban, hogy vállalja megszületendő gyermekét. Az alapítványhoz a védőnői hálózaton keresztül juthatnak el az átmenetileg szállásra, ellátásra, lelki támaszra szoruló kismamák. Jelenleg 2 kismama várja megszületendő kisbabáját az alapítvány oltalma alatt.
Herényi Károly kifejtette: az MDF a család pártján áll, és azokat is segíti, akiknek nélkülözniük kell a családi környezetet. Egyrészt ezért tartotta fontosnak támogatni a Gólya Gyermekmentő Alapítványt, másrészt azért, mert a párt fontosnak és támogatandónak tartja azokat a civil szervezeteket, amelyek erőtartalékaikkal olyan feladatokat látnak el, amelyek elvégzésével az államot, vagy az önkormányzatot tehermentesítik.
A Gólya Gyermekmentő Alapítvány a 30/ 378-71-39-es mobilszámon érhető el.
(cyberpress)