CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Borváros

2005. február 19., szombat 22:58


Decanter-teszt borászoknak

Decanter-teszt borászoknak

A Decanter Magazin jóvoltából a borászoknak és borkereskedőknek lehetőségük van arra, hogy 3 palack bor ledásával a termékük bekerülhessen a Decanter magazin májusi számába. A borokat a soproniak kedd délutánig adhatják le a Bormarketing Műhely Kht. irodájában, ahonnan azokat eljuttatják Budapestre a Decanter szerkesztőségébe.
A Bormarketingműhely azt tanácsolja a borászoknak, hogy minél több mintát küldjenek a borvidékről, hogy több esély legyen a bekerülésre.
Elérhetőség:
Bormarketing Műhely Kht.
 Tel: 99.508.835
Fax: 99.508.835
Mobil: 30.9891.384

 A magazinban a múlt hónapban meghirdetett rozé tesztre több, mint 50 minta érkezett, melyekről az áprilisi számban olvashatnak majd az érdeklődők..
A februárban beküldött tesztek májusban vagy júniusban fognak megjelenni.

A szervezők kérik: a felküldött mintákhoz a bor adatait hiánytalanul küldjék el a borászok.
A teszten való részvételt csak azon boroknál tudják garantálni, amelyeknél az összes kért információ beérkezett. Ettől a hónaptól kezdve még szigorúbban kezelik az adatok beérkezését.
A Decanter-teszthez kért adatok a következők:

-bor neve
-termelő/borászat
-borvidék/ország
-szárazsági fok
-évjárat
-szőlőfajták
-ár
-melyik tesztre küldik (ha egy határidőhöz több teszt borait kérjük)
-forgalmazó (hol kapható az adott bor)
-a bort beküldő neve (pincészet vagy borkereskedés)

 A beküldött mintákat megőrizni, visszaküldeni, bármi módon ellentételezni nem áll a szerkesztőség módjában. A Decanter Magazin szerkesztősége fenntartja magának a jogot, hogy a beküldött minták közül tesztre csak a szakértői javaslatok alapján válogasson be borokat
(pl. a bor valóban a teszt tematikájának megfelelő-e). Ily módon a tesztre küldött borok a teszten való részvételre nem jogosít.
(Bormarketing Műhely Kht- cyberpress)