CyberPress.Sopron

(http://www.cyberpress.hu/)

Rovat: Közélet

2004. szeptember 29., szerda 22:06


Jobbik Magyarországért Mozgalom: Közéleti beszélgetés Chrudinákkal és Gorkával - A MIÉP kampánynyitó nagygyűlése - Olimpiáról olimpikonokkal: Fidesz-rendezvény Schmitt Pállal és Gyulay Zsolttal

Pártok és képviselőjelöltek rendezvényei

Közéleti beszélgetés a Jobbik Magyarországért Mozgalom szervezésében Chrudinákkal és Gorkával Az időközi országgyűlési képviselő választás kampányának keretében a Jobbik Magyarországért Mozgalom szervezésében október 1-jén, 18 órától ismét találkozhatnak Molnár Tamással, a Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnökével a Liszt Szalonban.
Vendégek: Chrudinák Alajos, külpolitikai szakértő, Gorka Sebestyén, biztonságpolitikai szakértő, Kirkovits Balázs, képviselőjelölt.

A Magyar Igazság és Élet Pártja kampánynyitó nagygyűlést tart 2004. október 1-jén 18.00 órától a GyIK-ban. beszédet mond Csurka István, a MIÉP elnöke és Sárdy Barbara, a MIÉP országgyűlési képviselőjelöltje.

Olimpiáról olimpikonokkal: Fidesz-rendezvény Schmitt Pállal Schmitt Pál többszörös olimpiai bajnok, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke és Gyulay Zsolt többszörös olimpiai bajnok osztja meg személyes olimpiai élményeit a hallgatósággal 2004. október 1-jén, pénteken, 19 órakor a Vas- és Villamosipari Szakképző Iskola aulájában.( Sopron, Ferenczy János u. 4.) Az esemény házigazdája: Firtl Mátyás, a FIDESZ-Magyar Polgári Szövetség képviselőjelöltje.