CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 5., vasárnap, Györgyi napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Hírek - események  

A Sopron Bank Rt. - együttműködés a régióért

A Sopron Bank Rt. –  meghirdetett szlogenje szerint: ,,a jövő bankja" – a magyar-osztrák gazdasági és kulturális együttműködés jele, lehetősége, ígérete és jövőt jelentő esélye, továbbá az Európai Unió bővítési folyamatában, illetve az abból adódó történelmileg egyedülálló helyzetben, a földrajzi közelség és a közös történelmi  múlt okán is, valamint a közös régiós jövőt tekintve kölcsönösen előnyös partnerkapcsolatot ígér.

A cég ünnepélyes megnyitóját Sopronban  Burgenland tartomány, Győr-Moson-Sopron Megye, Sopron vezetői mellett a régió közéleti személyiségei részvételével a Liszt Ferenc Kulturális és Konferencia Központban tartották, ahol természetesen a két bank – EB und Hypo Burgenland Bank és a Sopron Bank – vezetői, Gerold Stagl, illetve dr. Losonczi Ferenc is résztvettek.
Franz Steindl, Burgenland tartományfőnök-helyettese a Pannon-élettér új, a kihívásoknak megfelelő esélyének nevezte a gazdasági, kulturális és társadalmi vonatkozásokkal rendelkező, dinamikus fejlődést biztosító, üzleti, valamint pénzügyi együttműködést.
 A Sopron Bank Részvénytársaságot a Bank Burgenland alapította, amely vezető regionális banki szerepet játszik Burgenland Szövetségi Tartományban. Ez a bank éveken keresztül képviselet útján volt jelen Sopronban és így Ausztriából tudta a magyar ügyfeleket gondozni.
A Sopron Bank Rt. Sopronban működik. Székhelye a Kossuth Lajos u. 19. szám alatt található, munkatársai, valamint a bank döntéshozó szervei, ismerik a piacot, mert a régióban élnek  A bank különös hangsúlyt helyez ezért a regionális vállalkozások testreszabott finanszírozására, a régióra történő koncentrálásra és az
ügyfeleknek, az Európai Unión belüli határokon túlnyúló gazdasági mozgásterének bővítésére, támogatására.
Az ünnepi esemény résztvevői hangsúlyozták: a határon átnyúló együttműködés követendő és kiváló példáját adja az EB und Hypo Burgenland Bank égisze alatt megszületett új soproni pénzintézet, amelynek honlapja oldalainkról is elérhető: http://www.sopronbank.hu/.

tsz



2003. november 14., péntek 18:37


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület