CyberPress
közéleti magazin
cyberpress@sopron.hu
2024. május 6., hétfő, Ivett, Frida napja


Irodalmi Kávéház

Intranet Galéria

Apróhirdetések

Képeslapok

Soproni Képindex

Polgármesteri Hivatal

ZÓNÁK
Főoldal
Lapszemle
  Lapszemle
Kultúra
  KultúrVáros
  Lélektől lélekig
  SzínházVilág
  Soproni Ünnepi Hetek
  Borváros
Regionális kulturális programajánló
  Színház
  Kiállítás
  Rendezvények
  Hangverseny-Zene
Cyber Kurír
  Hírek - események
  Szomszédvár - Régió
  Soproni Snassz
Európai Unió
  EU
Cyber hírek
  Közélet
  SopronMedia
  Városháza
  Sport
Szórakozás
  Fesztiválgájd
  HangFal
  Mi1más
  Diákélet - diákszáj
  ViccGödör
Gazdaság
  Kereskedelmi és Iparkamara
Sport - szabadidő
  Sportcentrum
  Száguldó Cirkusz
Tudomány-technika
  Űrvadász
  Egészség
Környezet
  Borostyán
  Egészség

Hírek - események  

Ezúttal a Jereván-lakótelep a házigazda

    A Fő téri zenés, közönségvonzó hét végi eseményekhez, valamint a Bánfalván, Brennbergbányán, Ágfalván szervezett közösségi rendezvényekhez hasonlóan a hét végén a Jereváni lakótelep várja a soproniakat.


 
Hegyi Ferenc önkormányzati képviselő, Hruby József alpolgármester és Bertha Árpád önkormányzati képviselő

    A Jereváni napok-családi hétvége szórakoztató műsorokat és nyereményekben gazdag sportvetélkedőket kínál az ottlakóknak és vendégeinek egyaránt -hangzott el a Városházán tartott sajtótájékoztatón, ahol  Hruby József alpolgármester, Hegyi Ferenc és Bertha Árpád önkormányzati képviselők ismertették a rendezvény célját és programját.

    Képviselői kezdeményezésre született, és az esti sztár-koncertek mellett minden korosztálynak igyekszik egész napra szóló programot kínálni az augusztus 1 és 3 közötti hétvégén rendezett Jereváni Napok.

    Sramli- és mulatós zene, country-, operett-slágerek, gyermekműsor, családi- és baráti közösségek sportvetélkedőjére várják a lakótelepre a Lackner iskola mögötti területre, valamint a sportpályákra a soproniakat - hangzott el a városházánasajtótájékoztatón, amelyen Hruby József alpolgármester elmondta: minden ötödik soproni lakóhelye a Jereván, ezért is fontos, hogy a Sopron környéki többi városrészhez hasonlóan házigazdája lesz egy több napos rendezvénynek. A Polgármesteri Hivatal szervezésében, értékes nyereményekért zajló sportrendezvényekre a helyszínen is lehet majd nevezni.

    Hegyi Ferenc önkormányzati képviselő kiemelte: fontosnak tartják, hogy szórakozási lehetőséget nyújtsanak mindazoknak, akik valamilyen oknál fogva itthon töltik a szünetet, a szabadságukat; a rendezvény a Soproni Ünnepi Hetek és az augusztus 20-i ünnepek közötti időszakban pezsgést hoz a város életébe.

    Bertha Árpád önkormányzati képviselő hangsúlyozta a rendezvényre való készülődés és a környezet rendbetétele közösségteremtő erejét, hiszen a lakók együtt igyekeztek a köztéri bútorzatot rendbe hozni, a zöldövezetet megtisztítani, a hiányzó járdaszegélyeket kipótolni, a fákat, a sövényt formásra igazítani. A közös munka a jövőre nézve azt is jelenti, hogy annak eredményét az ott lakól jobban meg is becsülik majd.
- Az egymás segítése, és a közös szórakozás széppé teszi a lakótelepi életet." -mondta a képviselő, aki bevallotta, ő maga immár 23 éve lakik a lakótelepen, és azt szépnek tartja.
    A Jereváni Napok pénteki 18 órás megnyitóját követően sramlizene, majd Kadlott Karcsi, az United Együttes és az esti bálon a West zenekar várja közönségét. Szombaton fél 11-kor bábszínház, gyermekműsor, délután country zene, majd operett-slágerek csendülnek fel. 18.00 órakor Maksa Zoltán, majd 21.30-kor Ámokfutók.koncert szórakoztatja az egybegyűlteket.Vasárnap délelőtt gyermekműsor és családi programok várják a soproniakat.

A részletes programot közöljük, illetve a Programajánlóban is megtalálhatják mindazok, akik a hét végét a Jereváni Napokon szeretnék tölteni.

Augusztus 1. Péntek
18.00 óra megnyitó
18.00-19.00 sramlizene
19.30 óra Kadlott Karcsi (mulatós zene)
21.30 óraUNITED együttes
Este bál a WEST zenekarral

Augusztus 2. Szombat
10.30 óra bábszínház
11.30 óra gyermekműsor
12.30 óra sramlizene
14.00 Varnyú Country Zenekar
16.00 óra operettslágerek
18.00 óra Maksa Zoltán
21.30 óra Ámokfutók (Kozsó)
Este bál a WEST zenekarral

Augusztus 3 vasárnap
Délelőtt: gyermekműsor, családi programok.

Augusztus 2-án és 3-án a Tópart salakos pályán  labdarúgó mérkőzések, a Lackner Kristóf Általános Iskolában akadálypályán családi, játékos vetélkedő, valamint kosárra dobás, roller-kerékpárverseny- futóverseny-görkori, sakkverseny színesíti a programot.
A sportversenyekre, vetélkedőkre a Polgármesteri Hivatal sportfelügyeletén lehet jelentkezni, a 99 312-479-es telefonszámon, vagy a helyszínen.



2003. július 31., csütörtök 16:54


címlap zóna archívum




© 1999-2007, Internet Sopron Egyesület